Stempel

Elegante stempels met uw handtekening als bedrijfsstempel

De handtekeningstempel, ook wel facsimile-stempel genoemd, is een stempelapparaat waarmee een persoonlijke handtekening kan worden afgedrukt. Het lijkt op een handgeschreven handtekening. U kunt het gebruiken om documenten en certificaten af ​​te drukken. Uw eigen handtekening is uniek en geeft elk document een subtiele touch. Dit schept geloofwaardigheid en alle papieren krijgen een officieel karakter. Een dergelijke zegel is daarom zowel geschikt als bedrijfsstempel als voor particulier gebruik.

Welke stempels zijn geschikt als handtekeningsstempel?

Er zijn een paar dingen om hier op te merken. Ten eerste is de grootte van de postzegel volledig afhankelijk van uw handtekening. Als u bijvoorbeeld met een dubbele naam hebt ondertekend, heeft u beslist meer afdrukgebied nodig dan wanneer de handtekening slechts een gebogen letter is. Let daarom hier op de breedte. Daarnaast heeft u bij het stempelmodel de keuze of u liever een zelfinktende automatische stempel of een houten stempel gebruikt. We raden blauw aan als kleur voor het stempelkussen voor alle modellen.

Hoe kan ik een handtekeningstempel ontwerpen?

Complex en toch zo eenvoudig – u uploadt gewoon een afbeelding van uw handtekening. Neem een ​​vulpen of een goede balpen en schrijf je handtekening op een stuk papier in het gewenste formaat. Scan het dan in of maak er een goede foto van. Ontwerp vervolgens de stempel. Selecteer eenvoudig een van onze tekststempel- & logostempelmodellen, bijvoorbeeld de printer. Kies dan de juiste maat, lengte en breedte informatie vind je direct op de zegels. Selecteer nu onder “Uw opdruk” de ontwerpvariant “Reeds gemaakt ontwerp uploaden” en upload de eerder gemaakte afbeelding. Verstuur nu de bestelling en de individuele handtekeningstempel is klaar! De stempelafdruk wordt vervolgens nauwkeurig uitgesneden door onze laser, zodat u een schone afdruk van uw handtekeningstempel krijgt.